Line-Up

The local 6

Drie Woeste Mannen met baarden, die oude rocknummers opnieuw tot leven wekken. De lekkerste rockcovers in een verrassend jasje! Je krijgt door deze mannen instant zin om bier te drinken, alles mee te zingen en je motor uit de winterstalling te halen.

 

 

O'nine

De jarige jobs van het festival! Dit jaar bestaat de band alweer 10 jaar en dat wordt groots gevierd. Uiteraard spelen zij zelf ook op hun verjaardagsfeestje! Verwacht een wervelende show met heel-heel-heel-veel pop/rock/dance hits uit de afgelopen 50 jaar. Een reis door de tijd waarbij je niet stil kunt blijven staan.
Zorg dat de keeltjes gesmeerd zijn want meesinging = winning

 

 

Miss Noeka

Miss Noeka geeft een eigen draai aan heerlijke zomerhits, guilty pleasures en te gekke mash-ups. Als Anoek gaat zingen, gaat de zon schijnen en je benen bewegen. Altijd een feestje om naar te kijken en te luisteren!

 

Toine

Toine heeft zijn sporen verdiend in de Jazz en Blues en heeft onder andere gespeeld in DWDD en De Beste Singer-Songwriter. Deze ware snarenkunstenaar en zanger brengt de blues en soul terug in de wereld. Hij schrijft te gekke popsongs waarin de soul, blues, jazz en funk elkaar de hand schudden. Een unieke sound die je niet los zal laten.

 

Gumbo Kings

De Gumbo Kings zijn een vijfkoppige band die de groove van New Orleans combineren met ruige deltablues en de melodie van soul uit het oude Memphis. De band is hun liefdesbaby, en het doel is om met deze band de passie voor de muziek over te brengen door middel van een energieke live show. Stilstaan is geen optie bij deze mannen als ze je meenemen op een reis down south.

 

Lekker weer

Feestband Lekker Weer speelt covers voorzien van een eigen twist. De meest zomerse medleys, opzwepende festivalknallers en met een energieke performance is Lekker Weer dé tropische verrassing! Tijdens een show van Lekker Weer word je meegenomen langs de grootste hits en misfits van de afgelopen decennia. Verwacht Jody Bernal, Mr Worldwide, de Lambada, Outkast, Doe Maar, Franz Ferdinand, Beyonce, The Human League en alles wat daar tussenin zit. Haal je raketjes maar uit de vriezer want deze gasten zijn smokin’ hot!

 

De Flierefluiters

Dit dweilorkest-on-steroids slaagt er al 15 jaar in elk feest tot een knalfuif te maken. Met een uiteenlopend repertoire, van de Beatles tot Lady Gaga, Sjonnies tot Daft Punk en van Billy Joel tot Queen zetten zij elk feest vol-le-dig op z’n kop. Shirt uit en zwaaien maar, want dit wil je niet missen!

 

Barry Badpak

Deze Leidse Helden hoeven bijna geen introductie; na hun mega-hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ is Barry Badpak zijn ze niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden ze op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft. Meer dan 20 hits met die heerrrrrlijke Leidse charrrrme. Dat wordt hossen, sjansen, dansen en het bier morsen. Heeeerrrrrlijk toch?!

 

TOP